1. HABERLER

3. 12-36 Nöbet Sistemine Tepkilerini Gösterip Basın Açıklaması Yaptılar

12-36 Nöbet Sistemine Tepkilerini Gösterip Basın Açıklaması Yaptılar

A+A-

İstanbul Sağlık Sen 1 Nolu Şube Başkanı Durali Baki ve sendikaya bağlı üyeler dün saat 15.00 da 112 Acilde çalışan personellerin 12-36 nöbet sistemi ile çalışmalarının gündeme gelmesi nedeniyle basın açıklaması yaptılar.

İstanbul’da dün öğleden sonra İstanbul Sağlık Sen 1 Nolu Şube Başkanlığı bünyesinde bulunan üyeler toplanarak İstanbul 112 Başhekimliği önünde basın açıklaması yaptılar. İstanbul Sağlık Sen 1 Nolu Şube Başkanı Durali Baki yaptığı açıklamada 112 de çalışan sağlık personelleri 12-36 nöbet sisteminin tekrar gündeme getirilmiş olmasından dolayı huzursuz olduklarını dile getirdi. 112 Ambulanslarında ve komutalarında çalışanların daha sosyal hakları ve özlük hakları başta olmak üzere istasyon şartları, istasyon sayıları, sağlık personeline şiddet olayları çözülememişken 12 saat çalışıp 36 saat istirahat yapmayı öngören 12-36 nöbet sisteminin yeni bir mağduriyet olacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

MyMemur Haber Sitemiz 5651 sayılı "internet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla işlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında" Kanunun 2/f maddesi uyarınca 'içerik Sağlayıcıdır'. Tüm üyeler yaptıkları yorumlardan şahsen kendileri sorumlu olup, talep halinde sitemiz kaynaklarında olan, gerekli iletişim bilgileri Adli ve İdari Makamlara sunulacaktır. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmaz.
Önceki ve Sonraki Haberler