1. HABERLER

2. PERSONEL SAĞLIK

3. Müsteşardan Sağlık Personeli Hakkında Önemli Açıklamalar

Müsteşardan Sağlık Personeli Hakkında Önemli Açıklamalar

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş,sağlık çalışanlarının yakından ilgilendiği maaş ve özlük dönerin emekliliğe yansıtılması konularında açıklama yaptı.

A+A-

Antalya'da gerçekleştirilen 5. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresinde önmeli açıklamalrda bulunan Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş,bu güne kadar daha çok hasta memnuniyeti odaklı çalıştıklarını ve artık hastaların sağlık hizmetlerinden memnun olduğunu belirtti.

Gümüş,Sağlık çalışanlarının da memniyetinin artırılması yönünde,özlük haklarında iyileştirme yapılaması, yıpranma payı ve döner sermaye ek ödemesinin bir kısmının emekliliğe yansıtılması gibi konularda çalışmalar yürüttüklerini açıkladı.

Daha önce de yaptığımız haberde Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş'ün böyle bir açıklamsına yer vermiştik.Gümüş,sağlık personelini döner sermaye ek ödemesinin yüzde 30'nun emekliliğe yansıtılması yönünde çalışma başlattıkları ifade etmişti.

Sağlık Personelinin Döner Sermayesi Emekliliğe Yansıtılacak

HABERE YORUM KAT

MyMemur Haber Sitemiz 5651 sayılı "internet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla işlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında" Kanunun 2/f maddesi uyarınca 'içerik Sağlayıcıdır'. Tüm üyeler yaptıkları yorumlardan şahsen kendileri sorumlu olup, talep halinde sitemiz kaynaklarında olan, gerekli iletişim bilgileri Adli ve İdari Makamlara sunulacaktır. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmaz.
Önceki ve Sonraki Haberler