Türkiye’de Bir İlk! Kekik Aromalı Karpuza Yoğun Talep!

Antalyalı bir çiftçi tarafından üretilen kekik aromalı karpuz yiyenleri şaşırtıyor. Çiftçi bulduğu ilginç yöntem sayesinde gelen taleplere yetişemiyor.

753_s
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 yıldan beri kekikli karpuz ürettiğini söyleyen Antalyalı çiftçi 54 yaşındaki İrfan Ateş karpuzu evlere gönderirse kilogramına 6 lira, tarladan direk satarsa 5 lira alıyor. Kekikli karpuza Türkiye’nin pek çok şehrinden talepler geliyor.

Türkiye’de Bir İlk! Kekik Aromalı Karpuza Yoğun Talep! Resim 1

Bu Yazıya Tepki Ver

Yazı Sona Erdi!

Yüklenemedi, lütfen tekrar deneyiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

My Memur ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!